Мострени зали: Варна, ул. Никола Вапцаров 9; Варна, бул. Цар Освободител 176
0877 944 644 0877 944 949
052 300 111

Услуги

Демонтаж

Преди да започне монтирането на новата дограма, монтажният ни екип внимателно демонтира старата дограма (при наличието на такава). За дървената дограма – демонтажа е безплатен.

Монтаж

Монтажа на дограмата е едно от най-важните неща, за да бъде експлоатацията й безпроблемна. От голямо значение е дограмата да бъде идеално нивелирана и здраво закрепена към стената (винтовете се поставят през ≈60 см). По този начин се избягва изкривяване и деформиране на профила.
„Риндор Груп“ ЕООД разполага с най-добрите монтажни групи, което гарантира дългогодишната и безпроблемна експлоатация на вашите нови прозорци и врати! Монтажа на дограмата започва с поставяне на касата в строителния отвор. След това се заклинва с дървени клинове, нивелира се и се фиксира с винтове за директен монтаж. Рамката се подготвя за остъкляване – закачат се крилата. След това се монтират стъклопакетите и се регулират крилата. Най-накрая фугите около дограмата и стената се запълват с професионална пенополиуретанова пяна.

Ремонт на дограма

Ако вече имате поставена ПВЦ или алуминиева дограма, но през нея духа, уплътненията са се износили, стъклопакета е счупен или се изпотява между стъклата, крилата не функционират нормално, а фирмата изпълнител не Ви обръща необходимото внимание, то Вие можете да се обърнете към нас! Обадете ни се и ще изпратим екип, за да отстрани проблема!

Довършителни строителни услуги

За да Ви предоставим изключително качествена и завършена услуга, вече предлагаме довършителни работи след монтажа на Вашата нова дограма. Измазването около прозорците е последната стъпка от подмяната на дограмата и тя не е никак маловажен процес. Именно заради това, ние се стремим тя да бъде извършена със същото качество, бързина и коректност, с каквито се отличават всички останали услуги, предлагани от нас.


РИНДОР ГРУП ЕООД